MindBody kursus

Jeg har samlet alt min viden om krop og sind og samlet det på ét ultimativt kursus, hvor du lærer, hvordan du kan helbrede dig selv indefra og ud.  Krop og sind er nemlig ikke to adskilte systemer – de er dybt forbundne og påvirker hinanden gensidigt. 

Kurset er opbygget af 4 moduler og består af lydfiler, videoer, øvelser samt spørgsmål og opgaver.

 

Moduler

Modul 1
Statustjek — hvordan har du det?

Når vi har travlt sker det ofte, at vi automatisk distancerer os fra kroppen og lever meget oppe i hovedet. Vi handler, tænker og kontrollerer. Når det sker, så er vi sjældent klar over, hvordan vi egentlig har det. Vi mærker ikke efter og oversskrider måske endda egne grænser og behov. Vi mennesker er enormt tilpasnings-dygtige, og heldigvis for det, men det betyder desværre også, at du kan vænne dig til at leve i en stresset tilstand, hvor du bevidst eller ubevidst overhører kroppens signaler. Du bliver måske ved med at fortælle dig selv, at du bare lige skal over denne uge.. denne måned.. denne opgave.. Stress er ikke en følelse, men en tilstand og en fysisk reaktion i dit nervesystem, som belaster din krop og dit sind. Stress kan blive aktiveret af dine tanker og følelser, men også af dårlige søvnvaner, høj præstation og manglende tanker. På dette modul arbejder vi i dybden med dit energiniveau, dit stressniveau, din trivsel, indre overbevisninger og din iboende frygt. 

Modul 2
Dit åndedræt —  træk vejret og helbred 

Et korrekt åndedræt skaber mere energi og mindre stress. Det lyder simpelt, og du trækker allerede vejret, men faktisk trækker mange mennesker vejret forkert - det kan skyldes mange årsager: måske er du stresset og har et overfladisk, anspændt åndedræt? måske sidder du meget ned i løbet af dagen? Når vi hænger eller sidder henover computere og skrivebord, er det svært at skubbe maven ud og fylde det nederste af lungerne med luft. Det kan også være, at du ubevidst suger maven ind, fordi du gerne vil fremstå slank? Hvad enten du vil skabe større ro eller energi, så kan du ikke komme uden om dit åndedræt. Dit åndedræt er ekstremt vigtigt, for det er åndedrættet der bygger bro mellem din krop og dit sind. På dette modul vil jeg lære dig at skabe kontakt til dig selv og dit åndedræt. Når du mestrer dit åndedræt, kan du til hver en tid lindre angst, stress og spændinger i kroppen. Ligesom du med dit åndedræt kan styrke din mentale tilstand, regulere dine følelser og skabe større ro og større fokus.

Modul 3
Kroppen taler — lær at lytte og forstå

Størstedelen af din underbevidsthed dannes i din tidlige barndom, hvor du endnu ikke er gammel nok til at stille dig kritisk overfor de oplever, holdninger og værdier, du møder. Alt der lagres i din underbevidsthed kommer til at styre dig gennem livet, for din underbevidsthed styrer 95% af dig. Det betyder, at de fleste af dine nuværende tanker og følelser kommer fra tidligere oplevelser, gamle minder eller gamle traumer. Det vil altså sige, at alle følelser du føler nu (skam, vrede, irritation, ensomhed) i virkeligheden er gamle undertrykte følelser, og derfor vil du også opleve, at de samme temaer bliver trigget igen og igen af forskellige mennesker og omstændigheder i dit liv.  Dine følelser og oplevelser lagres gennem hele livet i din krop, og hvis ikke de omfavnes og forløses, skaber de spændinger, smerter og skavanker. Når din krop larmer, så er det et signal fra kroppen om, at noget ikke er, som det skal være i dit liv. På dette modul gennemgår vi kroppen fra top til tå, og jeg giver dig en dyb forståelse for sammenhængen mellem krop og sind. Jeg lærer dig at afkode alle kroppens signaler og befri dig fra din underbevidsthed, så du kan knække koden og forstå, hvad kroppen forsøger at fortælle dig. I det øjeblik du søger indad, kan du lede dig selv indefra og skabe handling. 

 

Modul 4
Bryd tunge tanker og følelser — tag din power tilbage

Dit liv behøves ikke være besværligt, tungt og trist. Dit liv skal ikke være en konstant kamp - tværtimod. Det skal være fuld af glæde, nærvær, tillid og kærlighed. På dette modul giver jeg dig konkrete redskaber til at bryde med tunge tanker og følelser og jeg lærer dig, hvordan du kan slippe negative tanker og erstatte dem med nye, positive tanker. Jeg vil lære dig at acceptere dig selv og livet som det er, så du kan favne det med åbne arme og rumme mere og mere - og dermed gøre livet større og større. Jeg kan ikke fjerne smerte og modstand i dit liv, men jeg kan lære dig at stå så stærkt i dig selv, at du håndtere det med ro og tillid fremfor frygt. Desuden vil jeg præsentere dig for stærke meditations- og mindfullness teknikker, som hjælper dig med at stoppe overtænkning og tankemylder, så du bliver mere nærværende og tilstede i nuet. I det øjeblik du kommer ned i kroppen og lever i nuet, bliver livet smukkere og mere simpelt. Du fortjener at leve et liv, hvor du er i kontakt med dig selv, mærker dig selv, elsker dig selv, forbedrer dine relationer og tiltrækker succes uden at slide dig selv op. Du skal i bund og grund til at skabe det liv, du gerne vil have uden at jage, kæmpe og frygte, men med din intuition og et åbent hjerte. 

 

Fysiske øvelser


Som en del af kurset får du adgang til udvalgte fysiske øvelser, som er designet til at forløse spændinger og gamle følelser, så du kan flytte dig og skabe større energi, overskud og ro.

Smoon (1080 × 1350px) (10)
Smoon (1080 × 1350px) (18)
Kompendier
og opgaver


Du får to fantastiske opslagsværker, hvori du kan læse alt du skal vide om kroppens hemmelige sprog. Hvad kan være årsagen til dine spændinger og smerte? Hvor i kroppen lagres dine følelser?  Hvordan er kroppen et landkort over din mentale status? 

Derudover får du arbejdsbøger til hvert modul, som indeholder spørgsmål og skriveøvelser, som du skal udfylde. Øvelserne hjælper dig med at lære dig selv og dine behov, at kende på et dybere plan.