Privatlivspolitik og Persondataforordring

af  25.05.2018

Håndtering og sikkerhed omkring dine personlige data er beskyttet i den nye Persondataforordning fra EU. Den træder i kraft den 25.05.2018, og det betyder, at dine private oplysninger og rettigheder som forbruger er endnu bedre sikret.

Alle produkter, der købes via Smoon er administreret af Simplero, og de sikrer, at deres håndtering af data lever op til den nye Europæiske standard GDPR, som står for General Data Protection Regulation. 

1. Ejer:

Smoon v. Pernille & Anne Sofie Skall
Kropsterapeut Pernille Skall
Gøteborgvej 6,
9200 Aalborg
CVR: 35634649

2. Cookies:

En cookie er en lille tekstfil. Den lagres på din computer, tablet eller mobiltelefon for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de indeholder ikke virus.

En cookies er en betegnelse for en brugers adfærd på et netværk, der registreres ved brugeren selv, på den enhed, der anvendes. På denne måde ved serveren, hvem brugeren er ved et evt. næste besøg samme sted.

Hos Smoon anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer.

2.01 Hvordan sletter eller blokerer du for cookies?
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.02 Formål med cookies på vores website.
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere.

2.03 Google Analytics.
Smoon bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Vi beskytter dine personlige oplysninger.

Databeskyttelse har høj prioritet, og det er vigtigt for os, at der er åbenhed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor beskrevet, hvordan vi behandler dine data.

3.01 Nyhedsmails/Pernilles note
Vi har kun din mailadresse registreret.

3.02 Køb af onlineprodukter via Simplero.
Vi har dit navn, din mailadresse og din betalingsform registreret.
Vi kan selvfølgelig ikke se dine kortoplysninger.

3.03 Køb af fysiske produkter via Simplero.
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi fysisk skal kunne fremsende din vare.

3.04 Køb af varer via manuel fakturering fra redaktionens bogholderi.
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi skal fremsende en fysisk faktura.

3.05 Køb af onlineforløb, hvor du bliver en del af en facebookgruppe.
Vi har dit navn, mailadresse og din facebookprofil registreret, da det er en del af selve produktet.

3.06 Køb af kurser- og uddannelser
Køber du et uddannelsesforløb har vi dit navn, adresse, mailadresse og facebookprofil registreret, og til de personer, der tager uddannelsesforløbet som et led i ansættelsesforhold, har vi også din arbejdsgivers navn registreret.

Alle data, der er et led i en handel, gemmes i 5 år i henhold til bogføringsregler.

3.07 Vi opbevarer dine oplysninger.
Vi opbevarer så få oplysninger om dig som muligt i henhold til ovennævnte beskrivelse.

Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Ved køb af abonnementsprodukter kan du selv logge ind på Simplero under din personlige profil og ændre dine kreditkortoplysninger. Vi har ikke adgang til dem.

3.08 Vi er ansvarlig for dine personlige oplysninger.
Smoon har ansvaret for de personlige oplysninger, du giver os, og vi er ansvarlig for, at dine personlige oplysninger opbevares efter gældende lov om databeskyttelse.

Ansvar:

Smoon v. Pernille & Anne Sofie Skall
Kropsterapeut Pernille Skall
Gøteborgvej 6,
9200 Aalborg
CVR: 35634649

3.09 Videregiver vi dine persondata?
Vi videregiver ikke dine persondata, og vi har ikke annonceaftaler eller øvrige aftaler med 3. mand.

3.10 Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål.
Vi indsamler og opbevarer kun dine data (navn og e-mailadresse) i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede nyheds- og kampagnemails.

3.11 Dine rettigheder.
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Smoon, så sender vi dine oplysninger via e-mail. Vi gør opmærksom på, at den e-mail, vi anvender, ikke er krypteret, og derfor er det dit eget ansvar, når du anmoder om at få tilsendt dine oplysninger.

3.12 Retten til at overføre data.
Når vi anvender dine personlige oplysninger elektronisk efter dit samtykke, har du ret til at få sendt en kopi af dine data i et læsbart format. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

3.13 Retten til at korrigere data.
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

3.14 Retten til at slette data.
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

  • Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde.
  • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne. Disse opbevares i 5 år.

3.15 Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser.
Vi kan i din købshistorik se, hvilke produkter du har købt tidligere, og du kan altid modsætte dig, at vi anvender denne oplysning til fremtidig markedsføring. Du kan altid afmelde dig al form for markedsføring fra Smoon.

3.16 Modsætte sig direkte markedsføring.
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

Alle vores nyhedsbreve indeholder en tydelig frameldingsknap. Her kan du til enhver tid framelde dig, og vi kontakter dig ikke igen.

3.17 Dine persondata varetages af de ansatte.
Alle medarbejdere i Smoon er gjort bekendt med forretningsgangen, og alle ansatte skal efterleve den persondataforordning, der er formuleret for virksomheden.

Det er yderst vigtigt for os, at du er beskyttet på bedste vis, og derfor er det meget vigtigt for Smoon at vi altid efterlever det, vi lover, og at vi følger lovene på området.

3.18 Logstatistik.
Smoon anvender ikke logstatistik.

3.19 Dine personlige oplysninger.

For at du kan indgå en aftale med os ved køb af et produkt eller et abonnement, skal du oplyse følgende:

  • Navn
  • E-mail adresse
  • adresse

Smoon anvender kun din adresse, såfremt du fysisk skal modtage en vare, der fysisk skal sendes til dig. Se ovenfor.

Alle onlineprodukter får du adgang til, når betalingen er verificeret. Betaler du med Mobilepay MyShop vil du få din adgang åbnet, når vi har registreret indbetalingen. Alle onlineprodukter kræver kun opbevaring af dit navn og din mailadresse. Se ovenfor.

Smoon foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne sende dig e-mails om nyheder og noter, som du selv har givet tilsagn om at ville modtage. Vi opbevarer selvfølgelig dine adresseoplysninger, såfremt du skal have en fysisk vare tilsendt, eller såfremt vi har faktureret dig for et køb ved manuel fakturering igennem vores bogholderi. Alle personoplysninger på faktureringer skal gemmes i 5 år i henhold til lovgivning. Se ovenfor.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved Smoon. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse kan rettes til online@smoon.dk eller ps@pernilleskall.dk

3.20 Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige.
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.